Creatieve workshops , Kunst, Creatief & Mixed Media in Noord Holland, Hollands Kroon !
Wel Creatief » Workshops » Workshops in 3 uur

Wil je eens weten wat Powertex is en kennismaken met deze materie?

Kies dan één van deze workshops, stap voor stap wordt alles duidelijk uitgelegd en maak je eigen kunstwerk. Onderstaande voorbeelden kunnen in 3 uur gemaakt worden.

Je kunt kiezen uit 1 ochtend of middag, datums en tijden in overleg. Deelname aan een workshop kan al vanaf 1 persoon, met een maximum van 2 personen uit 1 familie (uit voorzorg), waarbij een ieder zijn eigen keuze voor een workshop kan aangeven. In de prijs zijn alle materialen inbegrepen. De objecten kunnen uiteraard allemaal in een kleur naar keuze uitgevoerd worden.

Als je op onderstaande foto's klikt vergroten deze.

 


Workshop 17

Gestapelde uilen

32 cm hoog.

Deze uilen worden met styropor eieren gestapeld,  bewerkt met de  Powertex,  stone art en klei. Daarna gekleurd met pigmenten en water, daardoor is het altijd verrassend hoe de kleuren uiteindelijk gaan worden. maar je mag ze ook verven.

Workshopprijs € 45,-


Workshop 18

IJsvogel 

55 cm hoog.

Deze vogel kleur je in je eigen kleuren, en heb je alle vrijheid voor een andere snavel of b.v. een visje in plaats van de bloem.

Workshopprijs € 45.-,-


Workshop 19

Te gekke vogel

22 cm hoog zijn deze vogels + het blokje welke je op eigen lengte kiest. Beide vogels zijn op dezelfde basisvormen gemaakt. Zo heeft iedereen zijn eigen vrijheid om een passend werkstuk te maken.

Workshopprijs € 45,-


Workshop 20

De copiloot

21 cm hoog is deze muis, + het blokje welke je    op eigen lengte kiest.

Ook deze muis is op dezelfde basisvormen gemaakt als bovenstaande workshop. Zo heeft iedereen zijn eigen vrijheid om een passend werkstuk te maken.

Workshopprijs € 45,-


Workshop 24

Exotische Dame

58 cm hoog

Workshopprijs: € 49,-

 

 


Workshop 25

Scarlett

58 cm hoog.

Workshopprijs: € 49,-