Wel Creatief » Webshop

Ga aan de slag met een creatief thuispakket!

 

Zin om lekker thuis aan de slag te gaan met een van de workshops? Bestel dan een creatief thuispakket! Alle pakketten zijn inclusief materiaal en werkbeschrijving. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Na de betaling ontvang je een e-mail met de werkbeschrijving. Je werkt met zelfhardende klei. Volg de beschrijving, of wees creatief met details. Een beetje handigheid en geduld doen de rest!

 

Knuffelbeer in brons

Creëer je eigen knuffelbeer met dit leuke pakket!

Deze pakketten kosten €50, inclusief porto. In de winkelwagen kun je nog extra materialen aan jouw pakket toevoegen.

 

Ranger Glossy Accents (18 ml)

Glossy Accents is een 3 dimensionaal, doorzichtig glanzend medium waarmee u glanzende accenten op papier of gestempelde afbeelding kunt aanbrengen. Na aanbrengen laat je het 1 dag rustig drogen en heb je een prachti 3 d effet. Let wel op dat u het flesje gelijk na gebruik afsluit. Zo voorkomt u dat het tuitje verstopt raakt. Mocht dit toch gebeuren dan kunt u het tuitje doorprikken met een speld. Beter is het dit te voorkomen.

 


Stamperia Ricepaper

Stamperia rice paper is uiterst geschikt voor het versieren van (creatieve) objecten. Het papier, gemaakt van hoge kwaliteit rijst, is transparant en sterk. Het papier is A4-formaat en kan geknipt en gescheurd worden. Je kunt er ondergronden, kistjes, bakjes en meubels mee opleuken. Ook geschikt om Mixed Media werkstukken mee te versieren! Gebruik decoupage lijm of gel medium om Stamperia rice paper te lijmen.

 

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten; de verzending gaat per gewicht.

Heb je vragen over een van de producten? Stel ze gerust!