Mixed Media

Bij Mixed Media gebruikt je allerlei verschillende materialen en technieken door elkaar heen. Je gebruikt bijvoorbeeld op een schilders doek, kant, stof, papier dik en dun, karton, decoraties, servetten, inkt, pigmenten, craquelé pasta, sjablonen en acryl. Eigenlijk ben je dus nergens aan gebonden en kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan! Het is een leuke creatieve vorm, waarin vele technieken elkaar ontmoeten. Het is letterlijk een mix van allerlei materialen en media. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De dag lessen zijn met soepje van mij en neem je broodje voor jezelf mee.

Alleen te reserveren op maandagen en vrijdagen vanaf 10.00 uur tot en met 17.00 uur, soms een andere dag in overleg.

 

Kies één van de workshops. Stap voor stap wordt alles duidelijk uitgelegd en maakt jij je eigen kunstwerk. Deze workshops draaien helemaal om plezier maken en het verkennen van verschillende Mixed Media-tools om je creativiteit te stimuleren

Je wordt ontvangen met een kopje koffie/thee, en daarna gaan we aan de slag. Deelname aan de workshop kan al vanaf 1 persoon, met een maximum  van 6  personen waarbij een ieder zijn eigen keuze voor een workshop kan aangeven.. Alle materialen (tenzij anders aangegeven) zijn bij de prijs inbegrepen. De projecten kunnen uiteraard allemaal in een kleur naar keuze uitgevoerd worden.

 

Ook is het mogelijk een eigen creatie te creëren op een maat doek wat jij zelf kiest, stel je vraag via het contact formulier.

 

 

 1. Informatie workshops

  Een workshop kiezen
  Op de workshoppagina kun je een overzicht vinden van de workshops die ik aanbied.
  Via contact kun je kiezen of je ’s ochtends of ’s middags de workshop wilt volgen. Mocht je een workshop volgen die meerdere dagen of dagdelen in beslag neemt, dan zijn de data en tijden in overleg. Je kunt ook kiezen voor een dag arrangement, waarbij je de hele dag aan jouw creatieve object kunt werken.

  Reserveren
  Je kunt individueel of met meerdere deelnemen aan een workshop naar keuze. Ieder mag zijn eigen werkstuk kiezen. Heb je gereserveerd? Dan ontvang je een bevestiging via de mail.

  Hoe ziet de dag van de workshop eruit?
  Ik verwelkom je van harte in mijn atelier. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Het materiaal staat al klaar.
  Stap voor stap leg ik alles duidelijk aan je uit, waardoor je jouw eigen kunstwerk kunt opbouwen. Je mag hier helemaal je eigen draai aan geven.

Materialen inbegrepen
De materialen zijn bijna altijd bij de prijs inbegrepen.

 

Ook mogelijk: workshops op locatie
Atelier Wel-Creatief verzorgt ook workshops op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Overige informatie
Heb je zelf een idee voor een kunstwerk waar je vrij aan wilt werken, of heb je nog een item liggen dat je graag wilt opleuken? Dat is geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden.

 

Heb je weinig inspiratie? Er staan verschillende kunstwerken in het atelier die je als voorbeeld kunt gebruiken.

 

Wel-Creatief  is niet aansprakelijk voor letsel opgelopen binnen de locatie of daarbuiten, evenals het verlies van voorwerpen die in de locatie zijn binnen gebracht.