Wel Creatief » Contact » Algemene informatie over de workshops

 

 1. Informatie workshops

  Een workshop kiezen
  Op de workshoppagina kun je een overzicht vinden van de workshops die ik aanbied.
  Via contact kun je kiezen of je ’s ochtends of ’s middags de workshop wilt volgen. Mocht je een workshop volgen die meerdere dagen of dagdelen in beslag neemt, dan zijn de data en tijden in overleg. Je kunt ook kiezen voor een dag arrangement, waarbij je de hele dag aan jouw creatieve object kunt werken.

  Reserveren
  Je kunt individueel of met z'n 2e deelnemen aan een workshop naar keuze. Je mag allebei je eigen werkstuk kiezen. Heb je gereserveerd? Dan ontvang je een bevestiging via de mail.

  Hoe ziet de dag van de workshop eruit?
  Ik verwelkom je van harte in mijn atelier. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Het materiaal staat al klaar.
  Stap voor stap leg ik alles duidelijk aan je uit, waardoor je jouw eigen kunstwerk kunt opbouwen. Je mag hier helemaal je eigen draai aan geven. De beelden die je maakt zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

 

Materialen inbegrepen
De materialen zijn bijna altijd bij de prijs inbegrepen.

 

Ook mogelijk: workshops op locatie
Atelier Wel-Creatief verzorgt ook workshops op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Overige informatie
Heb je zelf een idee voor een kunstwerk waar je vrij aan wilt werken, of heb je nog een item liggen dat je graag wilt opleuken? Dat is geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden.

 

Heb je weinig inspiratie? Er staan verschillende kunstwerken in het atelier die je als voorbeeld kunt gebruiken.