Creatieve workshops , Kunst, Creatief & Mixed Media in Noord Holland, Hollands Kroon !
Wel Creatief » Atelier

Atelier Wel Creatief

 

Vanaf 1998 ben ik geïnspireerd door Powertex en wat er allemaal mee mogelijk is. Ik heb hierin vele opleidingen en cursussen gevolgd en heb mijn Master Degree behaald.

Sinds 2013 heb ik mijn eigen atelier een mooie plek om creatief bezig te zijn en de workshops en cursussen te geven.

Hierbij zijn alle materialen en gereedschappen aanwezig, evenals een grote tafel om met elkaar aan te werken. De diverse voorbeelden van werkstukken zijn in het atelier te zien.
Het atelier heeft een eigen ingang en een toilet. Schorten zijn aanwezig, maar het is aan te bevelen niet uw nieuwste kleding aan te trekken tijdens de workshop.

Je kunt kiezen uit meerdere workshops waarin je uiteenlopende technieken kunt leren. Na afloop neem je jouw object direct mee naar huis. Zo wordt u er dagelijks aan herinnerd dat ook in u een echte kunstenaar schuilt.

In het atelier is het mogelijk om met 9 mensen een werkstuk te maken met dezelfde techniek, of met 6 personen die aan een werkstuk met 3 verschillende technieken werken.

Op locatie is het mogelijk om met ongeveer 10 personen te werken. En met een 2e docent (een collega) erbij zelfs met 20 personen.

 

Kortom mijn atelier is ideaal voor:

 

✔️ een vriendinnendag

✔️een familiedag

✔️een bedrijfsuitje of uitje met collega's