Creatieve workshops , Kunst, Creatief & Mixed Media in Noord Holland, Hollands Kroon !
Wel Creatief » Atelier
WijnandaWelCreatief.jpg

Atelier Wel Creatief

Van harte welkom in Atelier Wel Creatief!

-  Creatief op zoek naar uw talenten

-  Inspireren en laten inspireren

-  Lekker gezellig bezig zijn

-  Eigen ideeën omzetten in een prachtig en uniek object

Als dit u aanspreekt als bij het lezen een creatief gevoel vanuit uw tenen naar boven trekt en u in gedachten al met een ontwerp bezig bent, dan is een workshop van   Wel Creatief iets voor u!

Maak er meteen een gezellig uitje van. De workshops zijn o.a. uitermate geschikt voor een:

-   Vriendinnendag

-   Familiedag

-   Bedrijfsuitje of uitje met een groep collega's

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zoals een moederdag- of vakantie-arrangement of een kerstworkshop, ook op maat volgens uw wensen en bij voldoende deelname op locatie.

U kunt kiezen uit meerder workshops waarin uiteenlopende technieken worden aangeleerd en gebruikt. Na afloop neemt u uw zelfgemaakte object mee naar huis dat u er dagelijks aan herinnert dat ook in u een echte kunstenaar schuilt.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Wijnanda Muntjewerff. Sinds 2012 heb ik een mooie plek waar ik heerlijk mijn cursussen en workshops kan geven.
Ik vind het ontzettend leuk om mensen te inspireren en hen te ondersteunen bij het maken van een mooi object.

De beelden die tijdens de workshops worden gemaakt zijn geschikt voor binnen en buiten. Geef uw interieur extra sfeer met een eigen creatie of maak een persoonlijk cadeau voor een goede vriendin. U kunt tijdens mijn workshops uitgaan van uw eigen creativiteit of ter inspiratie een voorbeeld gebruiken. De ideeën en technieken vernieuwen regelmatig. 

 

Om op een professionele wijze workshops en cursussen te kunnen geven heb ik in 2010 mijn certificaat Powertex opleidingscursus niveau 1 en 2 behaald. In 2014 kwam daar het certificaat 'Schilderen met eierdozen' bij, en het certificaat 'Easy 3D flex'. In 2015 volgde het certificaat 'Schilderen met Powertex en bister'.  Op 22-2-2016 heb ik mijn level 5 Powertex master behaald. In 2017 heb ik de workshop Paradijsvogel/vrije vormen gevolg en de workshop craqueleren met Powertex. Daarnaast doe ik regelmatig cursussen om up-to-date te blijven voor wat betreft de nieuwste technieken.
Zo merk ik dat ik langzamerhand mijn eigen technieken en eigen stijl ontwikkel.

Powertex is een universeel medium/textielverharder waarmee je bijvoorbeeld prachtige beelden en schilderijen kunt maken. Hier leest u er meer over.

 

Ontwerp fase
Ontwerp fase
Project resultaat
Project resultaat
Vriendinnen uitje
Vriendinnen uitje
Aan de slag
Aan de slag
Aan het werk
Aan het werk
Aan het werk
Aan het werk
Promotie
Promotie
Atelier
Atelier
Werk foto
Werk foto
Gezellig
Gezellig
Werk foto
Werk foto
Voor alle leeftijden
Voor alle leeftijden