Wel Creatief » Workshops » Speciaal Mixed Media

Cursusdag Mixed Media (Incl Dot Art)
9 februari 2020

Wil je ook alles leren over Mixed Media waarbij je o.a ook alles leert over de Dot Art techniek? En wil je daarbij ook echt een ‘beleving’ mee krijgen en even lekker in de watten gelegd worden?

 

Dan is deze dag voor jou!

Op 9 februari 2020 verzorg ik samen met Wijnanda Muntjewerff/Wel-Creatief  een heerlijke creatieve dag!

In de ochtend wordt je ontvangen met verse Appeltaart en koffie,thee of fris.

Wijnanda legt je alles uit over Mixed Media. We maken gebruik van een mix van allerlei materialen en technieken, en je bent nergens aan gebonden, heerlijk in vrijheid creeëren en in die creatieve flow terecht komen waarin alles mogelijk is.
In de middag wordt er gezorgd voor een uitgebreide High Lunch!😊

Dot Art

Na de lunch ga je alles leren over Dot painten, welke je kunt toevoegen op je Mixed Media project maar je ontvangt ook een steen, waar je een Mandala op leert te maken!

Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt creëeren! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de mooiste volle dots maak, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt. Ook werken we met de mooie energie van Edelstenen en kristallen op je werkstuk d.m.v. het gebruik van edelsteenpoeder en elixers in de verf!❤️

CADEAUTJES

Zoals je dat van mij gewend bent ga je natuurijk niet met lege handen naar huis. Je ontvangt van mij een informatiemapje met het geleerde, en een leuk gevulde goodiebag met allerlei cadeautjes, en een fixe kortingsbon voor de Dot Artist webshop!

Deze geheel verzorgde dag is € 115,-. Je hoeft niets mee te nemen behalve heel veel zin en een goed humeur.😁

Aanmelden kan via workshops@natashja.nl
10.30-16.00.
Locatie: Dorpsweg 18 Schellinkhout